image
Назад към списъка с обекти
image

Обувки/чанти

Tendenz

25 ГОДИНИ МОДНИ ВДЪХНОВЕНИЯ

Tendenz е предпочитана българска марка обувки и чанти, с над 25  години опит в страната и Европа. Елегантен, спортен, небрежен - какъвто и да е твоят стил - при нас ще откриеш точните предложения за всеки сезон. Колекциите на Tendenz се предлагат онлайн както на българския пазар, така и в Румъния, Гърция и Македония.

 

За всеки стил

За всеки сезон

Отлични цени

 

НАШАТА МИСИЯ:

Марката Tendenz е вдъхновена от неповторимите стилове на него, нея и теб.  От 1993 г. насам нашата мисия е да създадаваме разнообразни, модерни и удобни обувки и чанти на конкурентни цени. Отношението ни към модата и твоя стил започва с висококачествените материали, от които създаваме нашите колекции, и продължава до всеки един наш обект с модерно излъчване и отлично обслужване. 

 

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

Разходка в парка, бизнес среща  или лятна парти вечер? При нас ще откриеш желания модел, цвят и материя, за да се чувстваш неповторимо, модерно и удобно. Неслучайно Tendenz е и предпочитан корпоративен партньор, а нашите модели са избор за телевизионни предавания и любими на много популярни личности.

image

Понеделник – Неделя 10:00 – 20:00 ч.