image
Назад към списъка с обекти
image

Оптики/аксесоари/подаръци

Silver Star

Сребърните бижута в Silver Star са създадени с много внимание към детайла, прецизност и любов! Разполагаме с огромно разнообразие от артикули с перфектен дизайн, подходящи за всеки вкус и възраст! Прецизна изработка с гарантирано използвани, всикокачествени материали, сребро проба 925!  При нас ще бъдете приятно изненадани от богатият избор от сребърни бижута- гривни, обици, колиета, пръстени, висулки и др. Всичко на достъпни цени и с доказано качество! Ще бъдете придружени и обслужени от нашите приветливи консултанти, които ще ви помогнат да изберете най-подходящото за вас украшение! 

Акарсоарите са много важна част от облеклото и играят огромна роля във финалната визия! Позволете да ви предоставим уникални артикули, с които да получите перфектния завършек на вашия вечерен или ежедневен тоалет!

Също така ще откриете голямо разнообразие от  продукти с марката REFAN. Ние предлагаме широка гама от продукти, обогатени с натурални съставки, множество аромати за мъже и жени, специализирана козметика – грижа за лице, ръце и тяло, ръчно изработени глицеринови сапуни, ароматни продукти за баня, соли за вана, масла и плодови ексфолианти.

Заповядайте!