image
Назад към списъка с обекти
image
image
image
image

Кино/забавления

Cineland

Посетителите на CineLand Pernik могат да се насладят на богата програма от най-хитовите заглавия. Модерният кинокомплекс  разполага с 4 кинозали, една от които VIP, с общо 330 места. Киносалоните са оборудвани по последна дума на техниката – удобни реклайнър кресла, създаващи усещането, че гледаш филм във собствения си хол. Атмосферата на преживяването се допълва от реалистичните картина и звук, благодарение на цифрова 4прожекционна техника, DOLBY цифрова озвучителна система и 3D сребърните екрани.

Освен това интериорното решение на цялото пространство на кинокомплекса е ръководено от мисълта за комфорта на посетителите. Пътят от касите до киносалоните е с модерен дизайн, като на разположение са удобни места за изчакване, големи дигитални дисплеи, представящи новите филмови заглавя. Интериорната облицовка на кинозалите е със специални пана Ecophon, които освен, че изглеждат красиво осигуряват оптимална акустика.

CineLand е бързо развиваща се киноверига, която разполага с обекти във Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово, Сапарева баня, както и летни кина в Ахтопол, Китен, Приморско, Велико Търново и Перник.