image

22.06.2023 | 09:00

Рисуване родител и дете с TimeArt и Mall Pernik!

На 22.06.2023 г. Mall Pernik и любимата сладкарница “Неделя” ще бъдат домакини на уникално по рода си художествено събитие за малки и големи! Водени от идеята, че изкуството ни прави по-добри, ателие TimeArt подготви урок по рисуване за родители и деца на тема “Птички”.

 

Всяко дете и всеки родител ще получат бяло платно, на което ще нарисуват своята интерпретация на зададената художествена задача, а в края на заниманието двете платна ще се съединят, за да образуват една цяла картина: прекрасен спомен за пълноценно време заедно и отлична идея за подарък на възрастен член на семейството. При желание картината може да се направи от две деца, а не от дете и родител.

 

Заниманията с изкуство развиват мозъка и фината моторика на малчуганите, а работата в група ще ги научи да следват инструкции и да се чувстват уверени в динамична и социална среда.

 

Урокът ще продължи до 90 минути, а препоръчителната възраст на записаните деца е над 4 години, без значение дали имат предишен опит с рисуването или не. Сладкарница “Неделя” ще осигури на всички участници едно парче торта и един натурален сок.

 

Очакваме всички арт ентусиасти на 22.06.2023 г. от 18 и 30 часа в Mall Pernik!

 

Направи резервация тук: https://timeartpernik.com/produkti/roditel-i-dete-ptichki/

image

Към всички събития