image

01.12.2022 | 09:00

Празничен giveaway в Mall Pernik!

Какво е Коледа без искрящи усмивки и подаръци, които да ни напомнят за тях? Тази година Mall Pernik иска да направи твоите празнични дни наистина специални!

 

Трима от нашите приятели във Facebook ще спечелят smart часовник Apple Watch SE 40 мм Space Gray/Midnight Sport Band. Благородно завиждаме на късметлиите, които ще грабнат този елегантен спортен аксесоар с модерни сензори за фитнес и здравословни показатели, функции за безопасност, удобни начини за връзка и стилен дизайн.

 

Искаш ли да си един от тях? Снимай се в нашия красив коледен кът, който кокетно сме разположили на ниво партер, и публикувай твоята снимка като коментар под закачения пост с играта в нашата Facebook страница !

 

Играта е с продължителност от 1-ви до 31-ви декември 2022 г., победителите ще бъдат изтеглени на 09.01.2023 г. и обявени в нашите социалните мрежи, а ние ще се свържем с тях на лично съобщение с допълнителна информация. Не забравяй, че Mall Pernik остава твоята любима дестинация за шопинг и забавление!

 

Общи условия: https://mallpernik.bg/general-terms-giveaway/

 

И Боряна Лекова се включи в коледния Giveaway на Mall Pernik с награда smart часовник Apple Watch SE 40 мм Space Gray/Midnight Sport Band!

 

Още имаш малко време да се снимаш в нашия празничен кът, да публикуваш снимката под поста на нашата Facebook страница и да станеш един от тримата печеливши, които ще приберат голямата награда у дома!

Желаем ти успех и весели празници!

image

Към всички събития