image

07.04.2023 | 10:00

Mall Pernik става на 1 година и има изненада за ТЕБ!

Ето че измина цяла година от момента, в който най-мащабният търговски център в Перник и областта отвори врати за своите клиенти! Какъв по-добър начин да отбележим първия ни рожден ден от изненада за тези, които правят нашето приключение възможно?

 

Включи се в новата ни ИГРА С НАГРАДИ и стани един от седмината победители, които ще получат 7 ваучера за пазаруване в размер от 50 до 500 лева.

 

Какво трябва да направиш? Направи покупка в Mall Pernik за минимум 10 лв., запази касовия бон, снимай го и попълни формуляра за участие: https://games.mallpernik.bg/

 

Електронната бланка е достъпна и чрез сканиране на QR код, който е поместен на нашата празнична стена до самия вход на търговския център.

 

Веднага след като заявиш своето участие, ние ще изпратим на твоя имейл индивидуален номер, с който официално ставаш част от надпреварата.

 

Томболата продължава от 07.04.2023 г. до 07.05.2023 г., печелившите ще бъдат изтеглени на 09.05.2023 г., а номерата им ще бъдат обявени на нашите Facebook и Instagram страници на следващия ден.

 

Запознай се с общите правила на играта тук: https://games.mallpernik.bg/obshhi-usloviya/

 

Успех на всички!

image

Към всички събития