image

08.04.2022 | 18:00

MALL Pernik отваря врати на 7-ми април!

Тази пролет жителите и гостите на град Перник и областта ще могат да се възползват от страхотните предложения за пазаруване и развлечения в първия по рода си търговски център в местността.

 

Сред новооткритите обекти в Mall Pernik ще бъдат големите брандове Sport Depot, Sinsay, Хиполенд, Ciela, Mat Star и Сладкарница Неделя. Те са приготвили за Вас множество изненади!

 

 

Mall Pernik е разположен на пешеходно разстояние от центъра на града и има директни транспортни връзки с всички по-малки населени места. Модерният интериор съчетава визия и функционалност, предлагащи лесен достъп на посетителите до всички нива. Обектите в комплекса са с площ от 100 до 1 000 кв.м. и са разположени на 4 надземни нива и 1 подземно ниво. На разположение на любителите на пазаруването са магазини, предлагащи голямо разнообразие от известни марки и продукти. Модерното кино с четири зали и детския център ще се погрижат за забавлението на малки и големи!

 

 

В деня на официалното откриване – 7-ми април, от 10:00 до 18:00 ч. ще бъдат раздадени над 1 000 награди под формата на скреч карти както от Mall Pernik  и неговите партньори, така и от любимия Инспектор N-Joy!

 

 

От 18:00 ч. за доброто настроение на гостите ще се погрижат DJ Ross ft. NASSO и невероятните пернишки танцьори от група DANCE SQUAD.

 

 

Гвоздеят на вечерта ще бъде голямата томбола с 12 СУПЕР НАГРАДИ, чийто победители ще бъдат изтеглени в края на празничната вечер.

 

 

Сред подаръците са ваучер на стойност 1 000 лв. от Mall Pernik, както и такива за суми между 50 и 150 лв. от партньорите му. Не изпускайте шанса си да спечелите!

 

 

От 4-ти до 6-ти април ще можете да намерите усмихнати промоутърки в центъра на града или около Езикова гимназия “Симеон Радев” в кв. Изток, а в деня на откриването, те ще Ви очакват в мола.

 

 

От тях ще получите своята бланка, в която да попълните данните си за участие, а след това да пуснете в урната поставена на партерния етаж в търговския център.

 

 

Не забравяйте, че, за да вземете спечелената награда от томболата, трябва да сте на място в Mall Pernik в момента на тегленето!

 

image

Към всички събития