image image
image

За нас

Mall Pernik е създаден в резултат на преустройство на емблематична производствена сграда от 70-те с нова пристройка, обединени чрез светло атриумно пространство. Мотото на търговския център е "Ново, свежо, различно" и именно в него е вплетена и идейната концепция на проекта и неговото изпълнение.

Отлична локация

image  Мол Перник е част от основната и вече оформена търговска зона заедно с Billa, JYSK, Technopolis, Kaufland, Lidl и DM.

image  Търговският център се намира на пешеходно разстояние от центъра на града. Удобен достъп по съществуваща велоалея.

image  Разположен е в непосредствена близост до международните пътища E871 и Е79.

image  Проектът е съществуващ търговски комплекс от сгради, състоящ се от хотел, офиси и магазини, с разнообразни услуги като студиа за красота, куриерски станции, банков клон, спортен център, университет, ресторант и казино.

image
image

Модерен интериор

image  За приятната атмосфера на посетителите са се погрижили най-добрите интериорни дизайнери и архитекти, вдъхновени от последните световни тенденции. Архитектурата на Мол Перник съчетава модерна визия и пространствена функционалност.

image  Площадното пространство, оформящо входа пред сградата, преминава в интериора със светъл централен атриум и галерия от магазини.

image  Вътре в сградата за комфорта на посетителите са изградени няколко асансьора и ескалатора.

image  Търговският център ще разполага с удобен надземен паркинг с 330 места и пред сграда има спирка на градския транспорт.